avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Copilul meu a murit intr un accident in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Copilul meu a murit intr un accident in Anglia. Am ...

Buna seara! Copilul meu a murit intr un accident in Anglia. Am angajat un avocat roman cu cabinetul in Anglia care a ajuns la o intelegeere cu oponenintiisa imi dea o anumita suma, suma care reperezinta cheltuielile mele cu inmormantarea si parastasele. Am picat de acord sa accept aceea suma si astfel dosarul nu va mai merge in instanta la ei ptr a obtine o alta suma mai mare. Mi sa spus ca banii vor fi platiti in aproximativ 6 saptamani. Azi s a implinit 4 saptamani si am scris avocatei care se ocupa de caz. Mi a zis initial casocietatea asteapta un raspuns de la client cand va vira banii si in urma intrebarii mele daca ii vor vira in cele 2 saptamn=ani ramase din cele 6 mi a zis ca nu stie sigir si ca pot interveni intarzieri avand in vedere ca sunt mai multi oponenti. Vreau sa stii daca exista un termen in care se achita acesti bani sau stau la mana lor sa mai treaca un an , doi sau stiu eu cat. Avocata are contul meu si buletinul pe care mi lea cerut.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:15, 20 Noiembrie 2023
Nu avem cum sa cunoastem legislația din UK ca av români care profeseam în România și nu în sistemul respectiv de drept.Intrebati pe forumuri,grupuri de FB ale cetățenilor romani care lucrează în UK poate s a mai confruntat cineva cu o astfel de situație,poate exista alți av care profesează acolo și vad postarea etc.
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vin cu o întrebare la dunmavoastra : locuiesc în ... Mikyelena Mikyelena Bună ziua. Vin cu o întrebare la dunmavoastra : locuiesc în Anglia de 4 luni și în urma cu trei săptămâni mi-sa blocat cardul de debit de la monese ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema! mai bine zis mi s-a suspendat permisul ... Adrian. O Adrian. O Buna ziua. Am o problema! Mai bine zis mi s-a suspendat permisul de conducere,ieri de către politia Franceza. Infracțiunea fiind depășirea limitei de ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului jesuis jesuis Buna seara, acum 6 luni am nascut un baietel in anglia,tatal fiind italian stabilit acolo..totul bine si frumos pana cand baietelul a facut 2-3 ... (vezi toată discuția)