Obținerea certificatului ce atestă calitatea de mostenitor fără dezbaterea succesiunii.Am și eu nevoie de un certificat ce atestă calitatea de mostenitor,deoarece nu am dezbătut încă succesiunea după bunica,doar după bunicul,mama ,fiica sa,fiind decedata înaintea lui,având o hotărâre judecătorească dar împreună cu sora mea,neiesind din indiviziune până la acest moment.Bunica mea a decedat in 2010,iar după ea nu s a dezbătut încă succesiunea.Intrebarea mea este daca pot obtine un certificat care să ateste calitatea de mostenitor dacă nu am iesit din indiviziune dupa bunicul.Mentionez ca mama e decedata înaintea părinților săi,neavând niciun bun pe numele ei.Trebuie dovedit calitatea de moștenitoare a bunicii,nu a bunicului.
Succesiune
mariana.pirosca
Buna ziua,
Dupa decesul mamei am deschis un dosar de succesiune ,singurii mostenitori fiind eu si sora mea . Sora a decedat, succesiunea nefiind finalizata. ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire
mimi28
Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii
1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)