avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE

Lucrez ca lucrator comercial intr-un supermarket de cateva zile insa ma gandesc sa-mi depun demisia , din anumite motive pe care doresc sa nu le dezvalui . Trebuie sa fac ceva anume avand in vedere ca am semnat contractul doar de cateva zile , sau pur si simplu spun angajatorului ca doresc sa-mi dau demisia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 22 Octombrie 2022
aveti anumite obligatii fata de supermarket, verificati daca aveti trecut in contract perioada de proba, daca aveti perioada de proba e mai simplu, daca nu aveti poate fi mai complicat.
Dacă va dați demisia, doar trebuie sa va depuneti cererea de încetare a c.i.m..
Atenție ca demisia poate fi cu sau fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie in timpul co ema.1 ema.1 Sunt in CO. Doresc sa-mi inaintez demisia. Concret: pe data de17 .03 sunt in CO. Pot sa-mi inaintez demisia in aceeasi zi?Sau trebuie sa depun o cerere ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba IleanaHermann IleanaHermann Buna seara, sunt in perioada de proba de 30 zile si as dori sa stiu daca in acest timp imi dau demisia, trebuie sa stau in preaviz. (Contractul ce l-am semnat ... (vezi toată discuția)
Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)