avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata cu mentinerea in campul muncii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata cu mentinerea in campul muncii Buna ziua! ...

Pensionare anticipata cu mentinerea in campul muncii
Buna ziua! Conform art.65 (5) din legea 263/2010 ,modificat, pot iesi la pensie in octombrie 2023, cu stagiul minim de cotizare de 32 ani si 8 luni.
Iesind astfel la pensie, intreb: pot sa ma incadrez ulterior,cu CIM partial sau cu program normal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 23 Octombrie 2022
Pensia anticipată nu poate fi cumulata cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog un barbat nascut la data de 10.01.1959 cand ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog un barbat nascut la data de 10.01.1959 cand are dreptul sa iasa la pensie dar in cazul unei femei nascute la data de 20.06.1961( cu 3 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata ContSters437376 ContSters437376 Am o vechime in campul muncii de 37 de ani lucrati efectiv din care 10 ani si 6 luni am fost incadrata in grupa a doua de munca. Varsta mea fiind de 56 ... (vezi toată discuția)
Vârsta minima si cotizatia realizata Natalbanat Natalbanat La vârsta de 62 de ani si 2 luni si cu cotizatia realizata de 23 de ani si 7 luni, un barbat poate iesi la pensie? Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)