avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Buna seara. Ma bucur ca pagina este încă activa . Va ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Buna seara. Ma bucur ca pagina este încă activa . Va introduc ...

Buna seara. Ma bucur ca pagina este încă activa .
Va introduc direct in subiect . Am un prieten in Serbia . Deține componente de la o motocicleta identică cu ce dețin și eu . A mea s-a stricat . Mai exact a cedat motorul . A fost de-acord sa imi vândă motorul și multe alte piese la o suma simbolica .singura Condiție sa merg personal in Serbia , pentru a mi le lua. El nu mai deține actele de proveniența la motocicleta in sine . Acum sunt debusolat . Daca le trimite prin curierat , ma costa enorm. Daca merg sa le iau cu mașina personală , câștig Și o plimbare , dar întrebarea vine acum. Cum trec eu granița la noi . Cu un motor de motocicleta și alte componente in portbagaj ? M-ar ajuta un act de vânzare /cumpărare de la ei sau de la noi ? Astept un răspuns . Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Problema achizitie bun folosit Alex5544 Alex5544 Salut, Prin aceasta metoda va cer si eu ajutorul pentru urmatoarea poveste: Pe data de 9 August 2014 am fost la un Baiat in Pitesti pentru a achizitiona ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)
Schimbare abuziva motor tamarus tamarus Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta. Recent am avut nevoie de un service auto pentru inlocuirea curelei de distributie, care s-a ... (vezi toată discuția)