avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Buna seara. Ma bucur ca pagina este încă activa . Va ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Buna seara. Ma bucur ca pagina este încă activa . Va introduc ...

Buna seara. Ma bucur ca pagina este încă activa .
Va introduc direct in subiect . Am un prieten in Serbia . Deține componente de la o motocicleta identică cu ce dețin și eu . A mea s-a stricat . Mai exact a cedat motorul . A fost de-acord sa imi vândă motorul și multe alte piese la o suma simbolica .singura Condiție sa merg personal in Serbia , pentru a mi le lua. El nu mai deține actele de proveniența la motocicleta in sine . Acum sunt debusolat . Daca le trimite prin curierat , ma costa enorm. Daca merg sa le iau cu mașina personală , câștig Și o plimbare , dar întrebarea vine acum. Cum trec eu granița la noi . Cu un motor de motocicleta și alte componente in portbagaj ? M-ar ajuta un act de vânzare /cumpărare de la ei sau de la noi ? Astept un răspuns . Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Problema achizitie bun folosit Alex5544 Alex5544 Salut, Prin aceasta metoda va cer si eu ajutorul pentru urmatoarea poveste: Pe data de 9 August 2014 am fost la un Baiat in Pitesti pentru a achizitiona ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)
Service reprezentanta - acceptare piese proprii Nevermind Nevermind Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat : - La o masina, aflata inca in garantie, sunt stricate 2 piese.Una ... (vezi toată discuția)