avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vin si eu cu următoarea problema . In anul 2017 am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vin si eu cu următoarea problema . In anul 2017 am condus sub ...

Vin si eu cu următoarea problema . In anul 2017 am condus sub influența băuturilor alcoolice , cu alcoolemie de peste 0,8 , in anul 2018 judecatoria mi a aplicat sanctiunea Amanarea Aplicarii Pedepsei , in anul 2020 s au terminat cei 2 ani de supraveghere , cazierul meu fii d curat , am fost admis de curând pe un post de politie , dupa toate examenele luate , am primit un telefon de la resurse umane si mi s a spus ca nu pot fi incadrat din cauza problemei pe care am avut o in 2018 , ca le apare lor in sistem . Orice informație si o orice indrumare e binevenită . Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2022
Izmailciucclaudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gamer123 , utilizator 12:19, 22 Octombrie 2023
Ba da ,imi este clar ce imi spuneți , dar de ce in anunțul de concurs specifica “sa nu fi avut antecedente penale , cu excepția situației când a intervenit reabilitarea” . Și inca ceva eu timp de 1 an de zile am fost elev la o scoala de maistri militari pe locurile MAI , mi am dat demisia de acolo ca am fost admis aici , si acum am ramas si fara scoala si fara locul asta .
"să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate" e simplu, nimic mai mult de adaugat daca baga motivul asta.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2022
Lonapak, utilizator
Păi da , dar spune sa aibă nu să fi avut , aceleași condiții au fost si când am fost admis la scoală , adică atunci s a putut si acum nu ? Si de ce m au anunțat tocmai acum ? Eu am specificat de problema mea in autobiografie la depunerea dosarului . Dacă am fost elev intr o scoala militară timp de 1 an de zile credeți ca nu am un comportament corespunzător ? Adică totuși nu vin de pe câmp să ma fac polițist …
Salut,cum ai rezolvat ? Aproape în aceeași situație sunt și eu...

Izmailciucclaudiu a scris:

Păi da , dar spune sa aibă nu să fi avut , aceleași condiții au fost si când am fost admis la scoală , adică atunci s a putut si acum nu ? Si de ce m au anunțat tocmai acum ? Eu am specificat de problema mea in autobiografie la depunerea dosarului . Dacă am fost elev intr o scoala militară timp de 1 an de zile credeți ca nu am un comportament corespunzător ? Adică totuși nu vin de pe câmp să ma fac polițist …

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei, conducere cu permis suspendat Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Buna seara, in 18.11.2019 am fost prins conducand cu permisul suspendat si mi sa facut dosar penal, in data de 21.10.2019 am primit decizia in care scria 8 ... (vezi toată discuția)
Sunt înscris la școala de șoferi dar am condus singur pe drum public și m-a prins poliția. pot scăpa cu amendă cuprinsă între 200 și 250 de lei, cum mi-a spus polițistul? djbebe123 djbebe123 Salut, aseara cam la ora 1 am fost prins de politia romana conducand un autoturism fara detinerea permisului auto, Ei nu m-au prins la volan insa au vazut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am avut un proces pentru alcolemie de 70 .si mi au ... nadiavalorz nadiavalorz Buna ziua.am avut un proces pentru alcolemie de 70 .si mi au dat cu suspendare.pe 21 acum am avut ultimul proces.îl mai pot recupera daca fac recurs. (vezi toată discuția)