avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! 2 copii in varsta de 10,respectiv 11 ani au ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! 2 copii in varsta de 10,respectiv 11 ani au fost surprinse ...

Buna ziua! 2 copii in varsta de 10,respectiv 11 ani au fost surprinse de un automobil pe trecerea de pietoni.De la medicina legala au 3, respectiv 4 zile de ingrijiri medicale. Unul dintre ei are nevoie de consultanta psihologica. Cine ii v-a despagubi pentru trauma.prin care au trecut si la ce suma incadreaza cei doi copii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 21:27, 24 Octombrie 2022
Cel responsabil de eveniment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta despagubire GaneaAna GaneaAna Buna ziua Am fost victima unui accident rutier in urma caruia am avut de suferit.Am intocmit un doasar pentru despagubiri la firma de asigurari unde soferita ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pieton iuliana2707 iuliana2707 Buna ziua! numele meu este Iuliana, am 22 de ani si am fost victima unui accident rutier pe trecerea de pietoni pe culoarea semaforului verde. Am fost acrosata ... (vezi toată discuția)
Am fost victima unui accident rutier. johnnymocanu johnnymocanu Vineri 16/09/2011 am fost victima unui accident rutier.Traversand intersectia pe culoare verde a semaforului am fost lovit de un alt autovehicol care circula ... (vezi toată discuția)