avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bun gasit. Acum mai bine de 5 luni am castigat in ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bun gasit. Acum mai bine de 5 luni am castigat in cadrul unui ...

Bun gasit.
Acum mai bine de 5 luni am castigat in cadrul unui apel cu fonduri norvegiene un numar de 4 proiecte. Am anuntat conducerea universitatii, s-a facut contractarea proiectelor, s-au numit echipele de proiect cu mine director.
Dupa 5 luni, intr-o intalnire la care au participat 4 persoane (eu, sotia - si ea castigatoare a 2 proiecte in cadrul aceluiasi apel, un membru al consiliului de administratie si rectorul), acesta din urma ne-a facut incapabili sa implementam aceste proiecte si ne-a cerut direct sa renuntam la 4 din ele, altfel existand posibilitatile de a se renunta la finantare respectiv la a nu mai primi niciun fel de ajutor din partea institutiei (desi, prin procedurile existente aprobate la nivel de Minister) aceasta este obligata sa sprijine implementarea proiectelor.
Ce solutii juridice avem in cazul acestui abuz in functie? Rectorul nu a venit cu niciun fel de argumente, justificari etc.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent!!!art. 34 din legea cadru 284/2010 si pct.5 din normele metodologice de aplicare a legii salarizarii unice 2011 maria68 maria68 Daca pana la data de 01.01.2011 o institutie publica are in implementare un nr. mare de proiecte pt. care deja sunt emise acele acte administrative de catre ... (vezi toată discuția)
Solutii juridice privind infiintarea unei asociatii nonprofit Florin-Marius Florin-Marius Doresc sa infiintez o asociatie nonprofit. Deja am rezervat denumirea. Aceasta este valabila pana la data de 6 aug 2019. Ma poate ajuta cineva cu raspunsuri la ... (vezi toată discuția)
Competetie granturi dimitrie.sir dimitrie.sir Buna ziua, Ca orice tanar cercetator am depus un proiect pentru finantare printr-un grant, la o competitie interna a unei universitati. Recunosc, nu speram eu ... (vezi toată discuția)