avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot sa emit autofactura si daca eu sun furnizorul?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot sa emit autofactura si daca eu sun furnizorul?

Pot sa emit autofactura si daca eu sun furnizorul? De ex, ca prestator, contractul prevede ca nu pot factura serviciile si materialele consumate decat dupa aprobarea situatiilor de lucrari. Cum ma scad altfel de marfa, pe pierdere? Pot sa emit autofactura pana se aproba situatiile?

Alte discuții în legătură

Avans achitat, factura furnizor neemisa SISSInew SISSInew Am achitat prin virament bancar, conform unei facturi proforme un avans la data de 12 aprilie 2011. In ziua urmatoare am primit o parte din materialele ... (vezi toată discuția)
Materiale spre prelucrare andrei44 andrei44 Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator: Firma Z este beneficiarul lucrarilor. Firma X factureaza materiale catre firma Z dar, fizic, ... (vezi toată discuția)
Avans pierdut cum procedez? STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna seara, am urmatorul caz: Societatea A din Romania contracteaza cu societatea B din Romania vanzarea si proiectarea unei case (din profile ) Societatea B ... (vezi toată discuția)