avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La noi in bloc avem o firma are face curatenie , pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La noi in bloc avem o firma are face curatenie , pe scara mea ...

La noi in bloc avem o firma are face curatenie , pe scara mea revine suma de 430 lei pe luna. Administratia reparizeaza suma dupa cota indiviza .Eu consider ca trebuie impartita la numarul de persoane , pentru ca numarul de persoane fac mizerie in bloc ( mai ales familiile cu copii ). Intrebare :
Intrebare : Cum trebuie impartita suma cuvenita pentru curatenie ? pe cota indiviza sau pe numar de persoane ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:06, 25 Octombrie 2022
Administratia procedeaza conform legii. Este vorba de art. 85 din legea 196/2018. Cheltuielile de acest gen se impart pe CPI :[ link extern ]
Asociatia de proprietari calculeaza si repartizeaza costuri intretinere parti comune conform disp L nr 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. costurile pentru curățenia si iluminatul pe scara ... G Ioa G Ioa Bună ziua. Costurile pentru curățenia si iluminatul pe scara blocului pot fi repartizate pe etaje și pe numărul de persoane din fiecare apartament? ... (vezi toată discuția)
Calcul cheltuieli zugravire scara de bloc stelistu6 stelistu6 buna ziua , pe o scara de bloc formata din 14 apartamente (13 cu 2 camere si unul cu 3 camere ) si ulterior au fost construite 4 mansarde , s-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare în legătură cu repartizarea cheltuielilor ... Validelaiasi Validelaiasi Am o întrebare în legătură cu repartizarea cheltuielilor pentru administrare și cele pentru curățenie : În legea 196/2018 se face distincție foarte ... (vezi toată discuția)