Citatie vatamare corporala din culpa - persoana vatamata.
Buna ziua. Am avut acum 6 luni o incaierare cu cineva; amandoi aveam o alcoolemie destul de mare. Ca rezultat, eu am fost transportat la spital. Nu am stat mult la spital, doar 8 ore, apoi am plecat acasa, fara sa am vreo problema grava. Am crezut ca totul e ok, totul s-a uitat, dar am primit astazi o citatie. Sunt chemat la birou in calitate de persoana vatamata.
Vreau ca toata chestia asta sa se faca uitata. Nu vreau sa arat cu degetul spre nimeni, nu vreau sa spun nimic legat de incident.
Presupun că ați fost citat de organul de poliție/procuror pentru a fi audiat în calitate de persoană vătămată.
Dacă într-adevăr citația este cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă (deși din susținerile dvs. ar reieși altă infracțiune), teoretic, trebuie să existe o plângere prealabilă a persoanei vătămate. Dacă există, se poate retrage și dosarul se clasează. Dacă nu există și nu s-a formulat plângerea, este posibil ca problema să fie alta sau mai complexă decât ați descris-o dvs.
Incaierarea
BaraganMarius
Salut ! Am o cunostinta, care in 2006 a savarsit infractiunea de talharie [zice el ] pt care a primit o pedeapsa cu inchisoarea de 10 luni ! Dupa a fost ... (vezi toată discuția)