avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatia la o poprire anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatia la o poprire anaf

Buna ziua. Care este instanta judecatoreasca competenta, din Bucuresti, la care pot depune contestatie la poprirea ANAF. Si un model de contestatie. Am facut contract cu casa de asigurari sociale de sanatate in august 2021 pe un an, ca persoana fara venituri, si am platit 2/3 din valoarea contractului. In aprilie 2022 m-am angajat, in sfarsit, si nu am mai platit si ultima transa din contract crezand ca, firma platind taxele aferente, nu mai trebuie ca si eu sa platesc.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sandeldaniel , utilizator 18:00, 26 Octombrie 2022
Buna ziua, dvs. trebuie sa formulati o contestatie la executare in termen de 15 zile de la data somatiei. Contestatia se introduce la judecatoria de care apartineti . Nu exista un model de contestatie, motivele pentru netemeinica sau nulitatea executarii vizeaza situatia dvs. concreta.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre contestatie la executare, contestatie la titlu si suspendare cezarad cezarad Puteti sa imi spuneti si mie concret care este diferenta esentiala intre contestatia la executare , contestatia la titlu si suspendarea executarii ? Stiu din ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf Ivancescu_Vlad Ivancescu_Vlad Buna ziua . ANAF a pus poprire pe salariu ,am depus contestatie la judecatorie , am dus certificat de grefa , dar de acolo au spus ca poprirea nu se suspenda ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf DumitruC DumitruC Buna ziua, In Aprilie mi-a fost definitivat un dosar penal in urma caruia a trebuit sa platesc 660 lei cheltuieli judiciare. In momentul in care dosarul a ... (vezi toată discuția)