Buna ziua,
Am vândut o mașină în luna mai, anul acesta, iar proprietarul nu a inscris-o nici pana acum, termenul legal fiind depășit.
Am înștiințat politia, iar răspunsul acestora este: "Pentru a putea radia acest vehicul trebuie sa obtineti prin instanta o sentinta definitiva prin care se dispune radierea din circulatie de pe numele dvs.".
Ma puteți ajuta cu un sfat, ce ar trebui făcut în situația aceasta?
Va mulțumesc!
La tranzactionarea dreptului de proprietate asupra vehiculului ati parcurs procedura legala respectiv sa consemnati /completati rubrica speciala din talon?
Da, am contractul de vânzare-cumpărare ( făcut la firma de intermedieri auto), a fost scoasa de la direcția fiscala (verificare ok în ghișeul.ro + mail confirmare ), pe talon am completat către cine a fost instrainata + data.
Daca ati parcurs procedura legala si ati completat datele suplimentare din documentele vehiculului ,nu sunteti raspunzatoare fata de lipsa de interes a cumparatorului,care raspunde pentru eventualele evenimente de la data achizitionarii vehiculului
Radiere masina
ioana2122
Bună ziua, în luna iunie sotul meu a vandut o mașina unui domn, masina nu mai avea itp si rca valabile.A depus la directia fiscala contractul dintre el si ... (vezi toată discuția)