avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Primesc pensie de urmas militară
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Primesc pensie de urmas militară

Buna seara, dacă primesc pensie de urmas militară, pot obține venituri din premii și jocuri de noroc fără sa îmi afecteze acordarea pensiei?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 29 Octombrie 2022
Puteti obține asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă primesc pensie de urmas și sunt student, îmi ... Sultzzy Sultzzy Buna ziua, dacă primesc pensie de urmas și sunt student, îmi continui studiile, pot primi venituri si din alte surse fără sa îmi afecteze pensia? Ma ... (vezi toată discuția)
Deducere pentru copil cu handicap delia2007 delia2007 Buna ziua. Un parinte care are la deducere un copil in varsta de 18 ani, care are si o indemnizatie de 300 de lei , pentru handicap., trebuie sa il scoata ... (vezi toată discuția)
Deducerea suplimentara parinte Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua .Se poate lua in considerare, la calculul impozitului pe salar,respectiv deducere suplimentara, un parinte ce este o persoana cu handicap grav cu ... (vezi toată discuția)