avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, dacă primesc pensie de urmas și sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, dacă primesc pensie de urmas și sunt student, îmi ...

Buna ziua, dacă primesc pensie de urmas și sunt student, îmi continui studiile, pot primi venituri si din alte surse fără sa îmi afecteze pensia? Ma refer la venituri din salarii si jocuri de noroc? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sultzzy , utilizator 18:01, 16 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți cumula pensia cu salariul.
Dar dacă am câștigat venit la jocuri de noroc/pariuri sportive (o suma modica), îmi poate afecta in vre-un fel pensia?

Cornel Vasile a scris:

Da, puteți cumula pensia cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din jocuri de noroc - pensie de urmas Sultzzy Sultzzy Buna ziua, dacă am câștigat venituri din jocuri de noroc (o suma modica la pariuri/jocuri de noroc), îmi poate afecta pensia de urmas? (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentară raresmandu09 raresmandu09 Buna seara, In momentul de față obțin următoarele venituri : salariu fix, bonus de performanță, bonuri de masă și diverse câștiguri ocazionale din ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna seara! As dori sa stiu daca Legea pensiilor reactualizata permite unei studente de 20 de ani care beneficiaza de pensie militara de urmas dupa tatal ei, ... (vezi toată discuția)