avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din jocuri de noroc - pensie de urmas
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din jocuri de noroc - pensie de urmas

Buna ziua, dacă am câștigat venituri din jocuri de noroc (o suma modica la pariuri/jocuri de noroc), îmi poate afecta pensia de urmas?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă primesc pensie de urmas și sunt student, îmi ... Sultzzy Sultzzy Buna ziua, dacă primesc pensie de urmas și sunt student, îmi continui studiile, pot primi venituri si din alte surse fără sa îmi afecteze pensia? Ma ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentară raresmandu09 raresmandu09 Buna seara, In momentul de față obțin următoarele venituri : salariu fix, bonus de performanță, bonuri de masă și diverse câștiguri ocazionale din ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie de urmas militară Sultzzy Sultzzy Buna seara, dacă primesc pensie de urmas militară, pot obține venituri din premii și jocuri de noroc fără sa îmi afecteze acordarea pensiei? (vezi toată discuția)