avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum procedăm dacă am aflat că o dubioasă ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum procedăm dacă am aflat că o dubioasă Asociație de Proprietari care vrea să execute silit mai mulți proprietari este falsă

Cum procedăm dacă am aflat în mod oficial de la conducerea Judecătoriei locale, precum că o dubioasă Asociație de Proprietari care vrea să execute silit mai mulți proprietari este o falsă și total inexistentă persoană juridică, aceasta ne-fiind înscrisă în niciun Registru Public al persoanelor juridice din România, așa cum obligă extrem de clar Codul Civil, mai ales articolele 200-209 și 226-231, coroborate cu articolele 18, 20, 22, 23, 196, 245 din Codul Civil (publicitatea Asociației nu e asigurată) ?
CUM E POSIBIL CA O PERSOANĂ FIZICĂ SAU/ȘI JURIDICĂ SĂ FIE EXECUTATĂ SILIT DE O FALSĂ CREDITOARE, CARE NU FIGUREAZĂ ÎN NICIUN REGISTRU PUBLIC AL PERSOANELOR JURIDICE DIN ROMANIA, ACEASTA FIIND O ASOCIAȚIE DE PROPRIETARI ,,FANTOMĂ", O FALSĂ PERSOANĂ JURIDICĂ, TOTAL INEXISTENTĂ ȘI TOTAL NE-IDENTIFICABILĂ ?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:57, 26 Octombrie 2022
In primul rand consultati un avocat care sa vada despre ce este vb.

Si nu te poate executa silit asa, doar ca vrea asta, trebuie sa dovedeasca datoria, ca a trecut termenul de rambursare...
Asta daca nu sunt acte false, daca spuneti ca asociatia nu exista d.p.d.v. legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi executat silit un proprietar de imobil dacă persoana juridică nu se identifica cu niciun sediu social? flory_mr flory_mr Poate fi executat silit un proprietar de imobil dacă persoana juridică NU SE IDENTIFICĂ CU ABSOLUT NICIUN SEDIU LEGAL (să fie real, actual și înscris ... (vezi toată discuția)
Este infracțiune faptul că șefii asociației noastre declară în instanțe două sedii sociale, dar niciunul nu este legal (nu e niciunul real și actual) ? flory_mr flory_mr CUM PROCEDĂM ÎN CAZUL ÎN CARE ASOCIAȚIA DE PROPRIETARI DE CARE APARȚINEM NU ARE NICIUN SEDIU SOCIAL, LEGAL ȘI REAL DECLARAT CĂTRE INSTITUȚIILE ȘI ... (vezi toată discuția)
Asociație de proprietari ai cărei „șefi” declară în fals două sedii, dar ambele nu sunt legale (reale și actuale) ! flory_mr flory_mr CUM PROCEDĂM ÎN CAZUL ÎN CARE ASOCIAȚIA DE PROPRIETARI DE CARE APARȚINEM NU ARE NICIUN SEDIU SOCIAL, LEGAL ȘI REAL DECLARAT CĂTRE INSTITUȚIILE ȘI ... (vezi toată discuția)