avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. În urma schimbări gradului de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. În urma schimbări gradului de invaliditate (din ...

Bună ziua. În urma schimbări gradului de invaliditate (din grad 3 în grad 2).Valoarea pensiei rămâne la fel (adică 1000 lei cât primeam la grad 3)sau trebuia sa o primesc mărită? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:22, 26 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce punctaj aveți la pensia reală. Este foarte probabil să primiți tot 1000 lei cu adaosul indemnizației sociale.

La gradul 3 cât aveți pensie reală`? Că scrie pe cupon.
Pensie pe cupon 441lei
Ind. Sociala 559.
Acest venit îl luam la grad 3 iar la grad 2 e tot același suma
Nr. Puncte 0,27756
Val.punct.1586.00
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rămâneți tot cu indemnizația minimă pentru pensionari in sumă de 1000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia minima ContSters354748 ContSters354748 Buna ziua. Beneficiez de pensie de invaliditate de gradul 2 in urma expertizelor medicale, in valoare de 400 de lei ( pensia minima data de catre statul ... (vezi toată discuția)
Ce pensii se maresc de la 1 iulie 2017 si care este cuantumul efectv al indexarii acestora ? sharky48 sharky48 Buna ziua ! As vrea sa stiu mai exact,daca pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap se maresc de la 1 iulie 2017 si care este valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie cod n22 Marin69 Marin69 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 130 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)