avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Mă numesc Sabie Ionut și din 2009 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Mă numesc Sabie Ionut și din 2009 cotizez la pilonul ...

Bună ziua. Mă numesc Sabie Ionut și din 2009 cotizez la pilonul 2 de pensie privată.
Am mare nelămurire ,în luna decembrie 2021 aveam un activ net de 8600 ron și astăzi după 10 luni de cotizare cu o sumă medie de 120 ron/lună abia am ajuns la 9000 ron.
E normal să se întâmple așa ceva ținând cont că am cotizat lună de lună?!

Alte discuții în legătură

Intrebare: pilonul 2 de pensii privat ne scade pensia de stat ? livvv livvv Buna ziua, Am o nelamurire legata de calculul punctului de pensie . In cazul meu sunt angajat ca operator productie intr-o fabrica si contribui atat la ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Cineva2424 Cineva2424 Problema mea este urmatoarea: Am luat pensie de urmas pana in 2011 cand am terminat masterul. In septembrie 2009 m-am angajat, fara insa sa stiu ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Deduceri salariu pensie privata pilon iii ADRIANA  HEGEDUS ADRIANA HEGEDUS am o MARE nelamurire. o microintreprindere, cu impozit 3 % pe venit doreste sa acorde unui salariat o pensie privata tip pilonul III. in urma discutiilor cu ... (vezi toată discuția)