avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua . Am transferat bani într-un cont dar din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua . Am transferat bani într-un cont dar din păcate ...

Bună ziua . Am transferat bani antrena cont dar din păcate cu alt nume . Ce pot sa fac sa recuperez bani trimisi
Cel mai recent răspuns: Denisuc dumitru , utilizator 14:18, 26 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
De obicei bancile verifica IBAN-ul, daca este corect se valideaza plata, daca se fac corelatii si cu numele, atunci s-ar putea sa nu se efectueze plata.
În contul cui ,al unei unei persoane fizice juridice,,transferul online ,făcut de dvs,făcut într o unitate bancara,transferul din contul dvs explicați mai mult...
Problema e ca sant 2 luni de la transfer dar dacă nr de cont nu corespunde cu numele transferul poate fi făcut??
Da persoana fizica . Dar am ancurcat nr de cont . Un nr de cont dar cu alt nume . E posibil sa se facă transferul dacă nu corespunde numele cu nr de cont. Sant
2 luni de la transfer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)
Tranzactie cu cod iban gresit TANTY TANTY Cu actul de vanzare cumparare pentru un teren si autentificat de notar, am facut un credit ipotecar. La o luna dupa ce tranzactia a fosta facuta prin banca, ... (vezi toată discuția)
Plata unei facturi in contul unei persoane fizice cm123 cm123 Buna ziua, am nevoie de un sfat, sunt in urmatoarea situatie: 1. Am achizitionat serviciul unei firme X din Romania. Firma X mi-a trimis factura care ... (vezi toată discuția)