avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Soțul meu este născut în noiembrie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Soțul meu este născut în noiembrie 1965.Poate ieși ...

Buna ziua. Soțul meu este născut în noiembrie 1965.Poate ieși la pensie anticipata? Lucrează în tratament termic,condiții grele,toxicitate. Are 40 ani lucrați din care 15 ani și 10 luni in grupa a 2.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:02, 26 Octombrie 2022
Prima formă de pensionare posibilă este - limită de vârstă la 60 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata flori54 flori54 Buna ziua! Stiu ca iesirea barbatilor la pensie normala e la 65 de ani insa va rog sa-mi spuneti daca nu poate iesi la pensie mai repede(eventual cand), tinand ... (vezi toată discuția)
Bună seara, vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea ... ileana.ionascu@yahoo.com ileana.ionascu@yahoo.com Bună seara, Vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea să iese la pensie mama mea și la ce pensie se încadrează? Este născută în August 1965 ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? lumimor lumimor Am 45 ani.O vechime in campul muncii de 23 ani.9 ani sunt in grupa 1 si 9 in grupa a doua de munca.Sunt o persoana cu handicap accentuat de 3 ani (diabet ... (vezi toată discuția)