avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E-factura Fiindca BT-48 presupune ca exista CIF si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E-factura Fiindca BT-48 presupune ca exista CIF si entitati publice ...

E-factura
Fiindca BT-48 presupune ca exista CIF si entitati publice sunt mai multe decat cele care sunt si platitoare de TVA unde trebuie completat CUI-ul lor si ce trebuie completat la BT-47, respectiv BT-48, BR-49
Multumesc

Alte discuții în legătură

C.i.f c.u.i. programatorcalumea programatorcalumea Am o microîntreprindere care are clienți și în românia și în străinătate. Pe lângă asta sunt și neplătitor de TVA. Am o ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Cif danielandrei danielandrei cui si cif aceasi lucru? sau cui era inainte de 2007 si acum e valabila numai denumirea de cif? Ce lege a reglementat asta? (vezi toată discuția)