avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. As dori daca puteti sa-mi dati un raspuns ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. As dori daca puteti sa-mi dati un raspuns legal si ...

Buna ziua. As dori daca puteti sa-mi dati un raspuns legal si ,,regal,,.Am avut un recurs la iccj ,desi la primele citatii s-a specificat ,,COMPLETUL DE FILTRU,, in hotarare se precizeaza ,,cauza nu a fost supusa procedurii filtrului,,.Ma intreb si imi permit sa va intreb si pe dvs. daca doriti sa-mi raspunde-ti ,conf.art 493 Procedura de filtrare a recursurilor prev.de CPCiv. mai este de actualitate sau nu ? Pot face cotestatie in anulare? Unele persoane zic ca da ,altele ba.Multumesc!
CU CONSIDERATIUNE,
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Tudor ANCA , Avocat 13:00, 28 Octombrie 2022
Bună ziua,

Art. 493 Cod Procedură Civilă a fost abrogat prin Legea nr. 310/2018.

Cu privire la contestația în anulare, nu vă pot da un răspuns fără a cunoaște conținutul hotărârii pronunțate în recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori daca puteti sa-mi dati un raspuns legal si ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua. As dori daca puteti sa-mi dati un raspuns legal si regal.Am avut un recurs la iccj ,desi la primele citatii s-a specificat ,,COMPLETUL DE FILTRU,, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am un dosar de pretentii pe legea 677/2001 /abrogata,deoarece ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua .Am un dosar de pretentii pe legea 677/2001 /abrogata,deoarece faptele s-au savarsit in anul 2018.La art.18 legea prevedea ca actiunea e scutita de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am un dosar de pretentii pe legea 677/2001 /abrogata,deoarece ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua .Am un dosar de pretentii pe legea 677/2001 /abrogata,deoarece faptele s-au savarsit in anul 2018.La art.18 legea prevedea ca actiunea e scutita de ... (vezi toată discuția)