avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata ! Exista vreo prevedere legala care sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata ! Exista vreo prevedere legala care sa stabileasca ...

Buna dimineata !
Exista vreo prevedere legala care sa stabileasca un termen de executare de bunavoie a unei hotarari judecatoresti definitive de catre casele de pensii ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un astfel de termen. CJP trebuie sa execute HJ definitive incepand cu data primirii acesteia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In maxim 3 ani se poate pune in exectura o astfel de hotarare.

Puteti solicita scris Casei de Pensii punerea in executare a hotararii , in caz contrar puteti depune plangere penala.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor salariale in urma unei hotarari judecatoresti MatusaVulpe MatusaVulpe Buna ziua, Am castigat in instanta un litigiu de munca, pentru care angajatorul este obligat sa ma repuna pe post, m-a repus fara sa semnez acte altele in ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva nepusa in executare de casa de pensii Adrian Burlacu Adrian Burlacu buna ziua! in data de 15.12.2010 am depus dosarul de pensionare catre CJP. Prin Februarie 2011 am primit o decizie de respingere, pe care am contestato la ... (vezi toată discuția)
Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)