avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program inegal de lucru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program inegal de lucru buna ziua, un agent economic are organizata ...

program inegal de lucru

buna ziua,
un agent economic are organizata activitatea dintr-o sectie astfel:

1. de luni pana sambata:

-schimbul I : 06.00 - 13.30 = 7 ore
-schimbul II : 13.30 - 22.00 = 8 ore
-schimbul III : 21.30 - 06.00 = 8 ore

2. duminica : liber

pauza de masa este separat de cele 7/8 ore de lucru.

se poate considera ca se lucreaza program inegal de lucru in conditiile in care de luni pana sambata angajatul presteaza cel putin 40 de ore?

va multumesc!
cu stima,
Cel mai recent răspuns: cristinast , utilizator 18:19, 28 Octombrie 2022
Programul respectiv incalca prevederile legale referitoare la repausul saptamanal.
Va mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Programul respectiv incalca prevederile legale referitoare la repausul saptamanal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum calculez salar si plata concediu? papic papic un angajat a beneficiat de 7 zile concediu de odihna pe luna ianuarie, tot ianuarie a lucrat 192 de ore, angajatul lucreaza pe ture de noapte cate 12 ore ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. În cadrul unei firme cu activitate principală 5610-restaurante, ... ani_burian ani_burian Buna ziua. În cadrul unei firme cu activitate principală 5610-Restaurante, se lucrează de Luni-Duminică, programul de lucru este între orele ... (vezi toată discuția)
Program de munca legal/ilegal HostyB HostyB Buna ziua, Sunt instructor de educatie la un liceu pentru copii cu deficiente. De cand m-am angajat mi s-a comunicat ca am dreptul la o singura zi libera pe ... (vezi toată discuția)