avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deducere TVA pe o firma nou infiintata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deducere TVA pe o firma nou infiintata

Buna ziua,
As dori sa stiu cum se procedeaza cu deducerea TVA-ului daca as achizitiona o masina dintr-o alta tara pe o firma nou infiintata platitoare de TVA. As aprecia daca ati putea va rog sa-mi recomandati un contabil. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: AA-AA , utilizator 21:41, 5 Noiembrie 2022
Si eu sunt in aceiasi situatie. As dori sa stiu daca la final nu am de platit taxe catre anaf, daca diferenta de TVA imi poate fi returnata cash. Am un PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar masina noua din ue emanoel emanoel Buna ziua, Doresc sa-mi cumpar o masina noua din Lituania , dar dealer-ul Toyota din Kaunas nu vrea sa-mi vanda fara sa platesc si TVA-ul ,imi ofera masina la ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - datorii fiscale cristi100 cristi100 Buna ziua, am si eu o mica nelamurire. In momentul de fata sunt asociat intr-un SRL ce are datorii la stat. Doresc sa imi deschid PFA si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)