avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Date eronate Hotârâre Judecătorească
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Date eronate Hotârâre Judecătorească

Bună ziua,

Am primit o Hotârâre Judecătorească în care apare numele unei părți scris eronat. Ce trebuie să fac pentru a îndrepta această eroare? Pe de altă parte, în Hotărârea Judecătorească apare vechea adresă de domiciliu, la care am locuit, iar în C.I. apare o altă adresă, pentru că între timp am schimbat domiciliul. Este vreo problemă dacă adresa care apare în Hotărâre nu este aceeași cu cea din C.I.?
Menționez că eu și persoana căreia i s-a scris greșit numele, suntem părți vătămate în acest caz.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2022
ionchristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionchristian , utilizator 11:10, 1 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati inscris instantei de judecata sa dispuna rectificare eroare materiala
Mulțumesc pentru răspunsul dvs!

Mai am câteva îndrebări în lăgătură cu această situație:

1. Această cerere de îndreptare a erorii materiale, o pot semna cu semnătură digitalală cu certificat calificat și să o trimit pe e-mail-ul pus la dispoziție pe portalul unde am acces la dosarul electronic?

2. Doresc să mai precizez că am schimbat adresa de domiciliu în anul 2020 și am depus o copie după C.I. în anul 2021 cu ocazia cererii pentru obținerea accesului la dosarul electronic. Dar, nu am făcut o cerere pentru actualizarea datelor cu noua adresă de domiciliu. Pot preciza în cererea de îndreptare a erorii materiale că există la dosar copie după C.I. a mea?

3. Pentru cererea de îndreptare a erorii materiale se achită vreo taxă?

4. Pentru că nu am depus acea notificare cu schimbarea domiciliului, este posibil să mi se impute ceva?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2022
ionchristian, utilizator
Cu respect, are cineva un răspuns pentru cele de mai sus?

Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta invalidata marfan marfan Buna ziua, Am castigat un proces, s-a dat sentinta definitiva, dar acum aceasta este contestata pe motiv ca in hotarare nu etrecut numele meu intreg (mai am ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca irevocabila, indreptare eroare materiala alex1325 alex1325 Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in proces cu asociatia de locatari.La dosarul cauzei exista o expertiza tehnica mobiliara cu adresa corecta a ... (vezi toată discuția)
Avocat Leordeanu Leordeanu Am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in partajul unui teren .S-a dat dupa recurs decizie definitiva .Observ acum ca pe schita intocmita de expert ... (vezi toată discuția)