avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Procedura privind nerespectarea garantiei comerciale ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Procedura privind nerespectarea garantiei comerciale catre un PFA.

Procedura privind nerespectarea garantiei comerciale catre cumparator pers juridica.
Cu respect,va rog sa mi raspundeti si mie ,cum pot proceda legal pentru nerespectarea garantiei unor utilaje de catre vanzator ,un PFA fiind cumparatorul? Va rog frumos,astept raspunsuri/sfaturi. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Garantia produselor cumparate de firme..expun urmatoarea situatie: am un pfa si am achizitionat ... Pann Pann Buna dimineata.Expun urmatoarea situatie: Am un PFA si am achizitionat la inceputul verii acestui an un sistem de irigat cerealele pe camp.Aceste utilaje au ... (vezi toată discuția)
Platesc taxe sau nu ? SneAkerDDICT SneAkerDDICT Buna ziua, Va adresez urm situatie: - sunt o persoana fizica (nu juridica, nu PFA, nu alta incadrare) care cumpara anumite produse din strainatate sau ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism coman_violeta_elena coman_violeta_elena Am vandut, in anul 2003, fara acte juridice o Dacie 1310. Cumparatorul a semnat un act la notariat, a primit actele masinii, iar eu am primit banii. Acest ... (vezi toată discuția)