avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit autoturism

Am vandut, in anul 2003, fara acte juridice o Dacie 1310. Cumparatorul a semnat un act la notariat, a primit actele masinii, iar eu am primit banii. Acest cumparator a vandut la randul sau masina, dar niciunul nu a inregistrat-o. Masina apare in documentele oficiale tot pe numele meu si platesc la Primarie impozit din 203 pana in prezent. Cum sa procedez pantru a scapa de acest impozit, in mod legal, deoarece nu stiu la cine se afla masina in prezent?
Va multumesc pentru sfaturi!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:01, 28 Decembrie 2011
Norma in vigoare impune obligatia partilor la instrainare autoturism sa finalizeze procedura in termen de 30 de zile
Modificarile aprobate de parlament la data de 15 .12.2011 la codul rutier ,impune ca si termen de comunicare instrainare autoturism pentru vanzator de 3 zile .
Nerespectarea termenului va atrage aplicare de 9-20 puncte ,respectiv pana la 1400 ron lei amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vinzare cumparare pentru un vehicol folosit din 2008 toader1954 toader1954 Salutare . am vindut o dacie 1310 in anu 2008 luna a 7-a la un sucevean eu find din botosani dupa care am fost plecat din tara , platind impozit pentru ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte... dacibalan dacibalan Buna ziua, Va rog sa ma indrumati (ajutati) in rezolvarea unui caz mai special de radiere a unui autoturism. Este vorba despre un autoturism marca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto vanzari succesive anicarutasu anicarutasu In 2014 s-a vandut un autoturism in baza contract+ certif fiscal Vanzatorul a declarat si a obtinut scoaterea din evidenta SPIT a autoturismului Cumparatorul ... (vezi toată discuția)