avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Sunt in proces de divort, sotia fiind cea care a inceput actiunea.Avem doi copii minori. Pe 7 ianuarie a fost primul termen, la care eu am declarat ca nu ma opun divortului si sunt de acord sa ramana copiii la ea. Intre timp am aflat ca sotia are un amant de mai mult timp si nu mai sunt de acord cu divortul.
1. Pot sa ma razgandesc ?
2. Cum pot sa conving judecatorul sa respinga actiunea de divort ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 21:21, 20 Ianuarie 2010
angajati-va un avocat si in temeiul art 134 CPC daca nu ma insel datorita nestiintei va puteti opune la divort, dar in legatura cu copii ce vreti sa faceti?
Bună.
Pentru ce dorești să o mai ai lângă tine dacă ea deja are o viață separată de tine?
Gândește-te foarte bine ce vei urma să faci.
Numai bine.
Pa.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
DayNight, utilizator
din pacate nu aveti cum
puteti sa spuneti ce vreti de divortat tot o sa divortati. sotia poate cere desfacerea casatoriei din vina dvs exclusiva cu toate ca spuneti ca este vina ei
chestia cu "nu doresc sa divortez" nu mai este de actualitate
din pacate la instantele din provincie mai merge, asa ca ,bienetele ca finalmente tot la desfacerea casatoriei veti ajunge, dar copii............????????????/
danacr3 a scris:

din pacate la instantele din provincie mai merge, asa ca ,bienetele ca finalmente tot la desfacerea casatoriei veti ajunge, dar copii............????????????/

Apropo termenul de 6 luni nu mai exista din 1993 de cand s-a modificat Codul Familiei.

Alte discuții în legătură

Divort Lala46 Lala46 Buna ziua El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)
Cum divortez rapid ? Nicu tanasoiu Nicu tanasoiu Sunt insurat de 14 ani. am 3 copii minori. Vreau neaparat sa divortez. Nevasta nu vrea sa imi acorde divorțul. Casa e pe numele meu. Daca as pleca definitiv ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa divortez ... ajutati-ma adibulbi adibulbi Nu vreau sa divortez ,, va rog ajutati-ma . Pe scurt: in ultima perioada ne amers mar rau cu banii adica sa simtit criza asta ..sotia mea in fiecare dupa ... (vezi toată discuția)