avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soție infidela, probe. Drept la copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soție infidela, probe. Drept la copil

Buna ziua! Am o relație cu soția de câțiva ani, timp in care a apărut și un copil la mijloc. Soția este infidela fata de mine. Dețin toate conversațiile cu amantul.
Mă interesează să știu dacă în urma unui divorț am drept de cauza asupra copilului. Am nevoie de avocat, trebuie sa mergem în instanță sau cum se procedează?
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
Ars.tudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:24, 25 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la avocat și discutați strategia pentru demararea procesului de divort.
Puteți solicita desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a sotie pentru infidelitate însă pentru stabilirea domiciliului copilului la dvs sunt avute alte aspecte în vedere, nu infidelitatea.
Cam ce alte aspecte. Menționez că soția mai are încă doi copii, dintr-o altă relație.

Avocat Neagu Elena a scris:

Mergeți la avocat și discutați strategia pentru demararea procesului de divort.
Puteți solicita desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a sotie pentru infidelitate însă pentru stabilirea domiciliului copilului la dvs sunt avute alte aspecte în vedere, nu infidelitatea.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Mă interesează să știu dacă în urma unui divorț am drept de cauza asupra copilului"
Oare ce vreti în legătură cu copilul?
Cu sau fără infidelitatea sotiei, ambii veti avea drepturi egale in ce privește copilul. Locuinta copilului poate fi la dvs sau la.sotie, pt qsta conteaza condițiile pe care le aveți fiecare și cine se ocupa qcum de copil, de cine e mai atașat..conteqza varsta copilului...discutați cu un avocat. Destul de rar copiii locuiesc cu tata.
Este o speță în care trebuie luate în considerare mai multe elemente, de : vârsta copilului, dorința lui, condițiile de creștere și supraveghere (mai ales că mai are 2 copii), posibilitățile dvs și relația cu copilul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)
Divort.urgent aynee_0n3 aynee_0n3 scriu aici pentru ca am nevoie de un sfat...poveste este urmatoarea: el este insurat cu ea de 12 ani. El este mai mare decat ea cu 12 ani.Acum 5 ani au adoptat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua. Dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ani) sa locuiască la presupusul amant care și acesta are la randul său doi copii, eu ca tată ... (vezi toată discuția)