avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa imi comunicati cum pot obtine un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa imi comunicati cum pot obtine un duplicat ...

Buna ziua!

Va rog sa imi comunicati cum pot obtine un duplicat pentru un document incheiat la notar, contract de vanzare cumparare.
Nu detin documentul si nici Notarul unde a fost incheiat acum 15 ani nu mai stiu unde are locatia sau cum se numeste (am fost privat de el si cine il detine refuza prezentarea unei copii ptr identifcare Notar).
Exista posibilitatea identificatrii notarului dupa CNP, sau identificarea acestuia din arhiva nationala a Notarilor?
Cine il detine, refuza sa puna la dispozitie o copie ptr legalizare sau solicitare duplicat.
Va rog sa ma indrumati care ar fi calea legala ptr obtinerea documentelor si posibilitatea identificarii Notarului unde a fost intocmit docuemntul.

Cel mai recent răspuns: popvip , utilizator 14:11, 1 Noiembrie 2022
Sunteti parte in acel contract?
Da, sunt parte din acel contract. Am fost privat de el, nu stiu nici la ce notar a fost intocmit, dar doresc sa stiu cum il pot identifica dupa CNP cumva si daca exista o baza comuna in arhiva Notariala.
Cine il detine refuza total dialogul pe tema, acolo sunt niste chestii de despagubire ce nu au fost onorate...si dorect sa demarez recuperarea lor pe cale legala in instanta.
acum cati ani a fost intocmit ?
19 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
atunci, adio despagubiri, oricum, daca e vb de despagubire in bani si au trecut 3 ani de la scadenta

Alte discuții în legătură

Au trecut 3 ani de la partaj, eu am rămas în apartament dar nu am avut bani până acum să plătesc sulta. ce pași trebuie să urmez ca să trec apartamentul pe numele meu? Dana513 Dana513 Buna ziua!Ma numesc Dana.Au trecut 3 ani de la partaj.Eu am ramas in apartament si trebuie sa-l despagubesc pe fostul sot care este plecat din tara,nestiind ... (vezi toată discuția)
Sulta BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Am si eu o intrebare daca stie cineva, pe internet nu am reusit sa ma lamuresc...Sulta este o creanta si astfel dreptul de a cere executarea se ... (vezi toată discuția)
termen prescriptie sulta goplanet goplanet In urma unei hotarari judecatoresti de partaj a unui imobil am de plata niste sulte unei rude, care nu si-a exercitat dreptul de executare silita si nici nu a ... (vezi toată discuția)