avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salut, vreau sa mi deschid firma de inchiriat auto, de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salut, vreau sa mi deschid firma de inchiriat auto, de inceput ...

Salut, vreau sa mi deschid firma de inchiriat auto, de inceput am 2 masini si in urmatoarea luna doresc sa mai cumpar 2, am 2 intrebari va rog
1 Ca sa pot inchiria masini trebuie obigatoriu si casco la ele sau pot si cu rca ?, pentru ca masinile pe care le am sunt an 2011 -2012 si din ce am inteles ca sa poti face casco la o masina trebuie sa nu fie mai veche de 10 ani, si eu nu pot sa le fac casco.
2. de unde pot sa fac rost de un model de contract de inchiriat auto, si dupa ce fac rost de acest model de contract trebuie sa il inregistrez undeva la anaf sau cum o sa decurga tot ?, trebuie sa primesc o aprobare de la cineva pentru contract sau ceva autorizatie chiar nu stiu va rog sa ma ajutati cu un sfat mersi mult
Cel mai recent răspuns: DespaLuis , utilizator 22:41, 6 Noiembrie 2022
Nu e obligatoriu sa aveti casco, cintract ar trebui sa faceti cu un avocat.
Mai departe, odata ce aveti firma cu acel cod caen de inchiriat autovehicule, nu aveti de luat acordul sau aprobarea cuiva pt o închiriere, nu se depun contractele la anaf.
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen inchirieri/vanzari auto - detalii adi_muresan_ro adi_muresan_ro ce cod caen ar trebui sa aiba societatea pentru a putea inchiria 2 autoturisme(casco avarii+furt), spre pers fizice si juridice si cum ar trebui procedat, pe ... (vezi toată discuția)
Atestat srl rent a car Alex Chiciu Alex Chiciu Are cineva idee ce atestat/autorizatie/whatever necesita o societate comerciala ce desfasoara activitati tip rent a car in Bucuresti? De asemenea, este nevoie ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)