avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... factura orange pentru raportare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

factura orange pentru raportare

Sunt din Constanta in firma mea sunt 65 de telefoane. A-m renuntat la abonamentul in reteaua Orange dupa 2 ani si 6 luni. A-m obtinut de la Vodafone tarife mai mici-costuri mai mici si a-m raportat numerele, cu mentiunea ca a-m incercat si de la Orange sa obtin un tarif mai bun. Dupa 3 luni de la raportare primesc o factura de la Orange " penalitati raportare " suma de x xxx lei. Cerind lamuriri la Relati Clienti mi s-a spus ca trebuia sa anunt intentia mea cu 30 zile inainte de a se termina perioada contractuala " sa anunt in martie ce voi face in octombrie ". A-m discutat si cu cei de la Vodafone de acest lucru "daca era ceva de plata plateam raportarea la Vodafone ei au preluat numerele - ei au avut costuri". Ceea ce mi se intampla nu este normal o vad ca o forma de intimidare pe care o practica Orange
Cel mai recent răspuns: alexsa , utilizator 13:03, 22 Februarie 2010
Complicat, adresati-va Oficiului pentru Protectia Consumatorului.
Buna
Si eu am o problema cu Orange si am facut o adresa la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.Raspunsul a fost ca nu este de competenta lor.Ce sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Problema contract vodafone gabriela_peleanu gabriela_peleanu Buna ziua! Intr-o zi nefasta (18 februarie) am incheiat un contract pentru internet si telefon fix cu Vodafone. Nu le-am putut folosi niciodata fiindca nu ... (vezi toată discuția)