Sunt din Constanta in firma mea sunt 65 de telefoane. A-m renuntat la abonamentul in reteaua Orange dupa 2 ani si 6 luni. A-m obtinut de la Vodafone tarife mai mici-costuri mai mici si a-m raportat numerele, cu mentiunea ca a-m incercat si de la Orange sa obtin un tarif mai bun. Dupa 3 luni de la raportare primesc o factura de la Orange " penalitati raportare " suma de x xxx lei. Cerind lamuriri la Relati Clienti mi s-a spus ca trebuia sa anunt intentia mea cu 30 zile inainte de a se termina perioada contractuala " sa anunt in martie ce voi face in octombrie ". A-m discutat si cu cei de la Vodafone de acest lucru "daca era ceva de plata plateam raportarea la Vodafone ei au preluat numerele - ei au avut costuri". Ceea ce mi se intampla nu este normal o vad ca o forma de intimidare pe care o practica Orange
Buna
Si eu am o problema cu Orange si am facut o adresa la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.Raspunsul a fost ca nu este de competenta lor.Ce sa fac?
Contract orange
zephon
Buna ziua
Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)