avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, tatal meu a decedat si doresc sa inchid un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, tatal meu a decedat si doresc sa inchid un cont bancar ...

Buna ziua, tatal meu a decedat si doresc sa inchid un cont bancar cu zero lei la CEC Bank. Am fost personal dar nu a fost suficient actul de deces in original, ci au solicitat si succesiunea care va dura. In acest timp contul va genera costuri/comisioane de gestiune a celor zero lei? Ce solutie imi dati avand in vedere ca acest cont este gol si probabil va genera costuri suplimentare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 3 Noiembrie 2022
Nu cred ca va genera costuri, dar incercati inchiderea contului cunun certificat de calitate de mostenitor luat tot de la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune gratuita si totusi nu cosmin9 cosmin9 a murit bunica si a trebuit sa facem succesiune ca sa inchidem cardul de pensii. cardul nu se putea prelungii - sa -l alimentam noi si sa ramana deschis, sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am facut succesiunea la notar si am obtinut certificatul ... Creita Creita Buna ziua. Am facut succesiunea la notar si am obtinut certificatul de unic mostenitor al mamei mele defuncte, intrand in posesia unei sume aflate la banca. ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont bancar apicultorul apicultorul titularul contului bancar este decedat,daca nu are imputernicit cine poate inchide acel cont.va multumesc anticipat pt ajutor. (vezi toată discuția)