avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua cim la angajatori diferiti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua cim la angajatori diferiti

buna ziua,
o persoana are cim de 8 ore/zi la un angajator si doreste sa lucreze la un alt angajator din domeniul industriei alimentare cu 2 ore/zi.
daca salariul aferent celor 2 ore/zi este de 750 lei pe luna ( 1/4 din salariu minim din ind. alimentara ) va beneficia de reducerile de impozite aferente salariilor din ind. alimentara?
va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
cristinast, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristinast , utilizator 14:15, 3 Noiembrie 2022
veniturile brute lunare din salarii şi asimilate salariilor, realizate de persoanele fizice pentru care se aplică scutirea, sunt calculate la un salariu brut de încadrare pentru 8 ore de muncă/zi de minimum 3.000 lei lunar.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii in agricultura CROSETEL CROSETEL Salarii in agricultura Buna ziua Am o nelamurire, daca salariul unui angajat in agricultura (firma se incadreaza in cerinte, cod caen si cifra de afaceri) ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic constructii stare de urgenta octavmaura octavmaura Pentru somajul tehnic in situatia starii de urgenta in domeniul constructiilor se aplica facilitatile de constructii? (vezi toată discuția)
Beneficii taxe salariale in construcții Ovidiu02 Ovidiu02 Dacă nu ai o luna întreaga lucrata la o firma, acea firma mai poate sa îți plătească salariul cu acele scutiri de taxa conform legii în construcții ... (vezi toată discuția)