avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj după CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj după CCC

Bună ziua! Am avut indemnizație de creștere copil timp de doi ani, după care 9 luni de șomaj, după care am născut din nou. După alți doi ani de indemnizație de creștere copil, pot beneficia de un nou șomaj în cazul în care nu găsesc de lucru?
Cel mai recent răspuns: Irina1917 , utilizator 18:12, 3 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce spuneti dvs, nu mai puteti beneficia din nou de somaj ...inainte de CCC2 ati mai lucrat cel putin 12 luni?
Nu am mai lucrat. CCC2 vine imediat după cele 9 luni de șomaj.

Cornel Vasile a scris:

Din ce spuneti dvs, nu mai puteti beneficia din nou de somaj ...inainte de CCC2 ati mai lucrat cel putin 12 luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu tata cand mama se afla in cc1 si este insarcinata din nou. mamica_monica mamica_monica Buna ziua, In decembrie 2014 am nascut si am ales concediul de crestere al copilului cu durata de 2 ani, urmand ca eu sa stau acasa 1 an si 11 luni, iar sotul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind al doilea copil Uana Uana Buna ziua. As dori sa stiu care mai este legislatia privind indemnizatia de crestere pentru al doilea copil. Eu am nascut in martie 2010 si sunt in concediu de ... (vezi toată discuția)