avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua.. un broker ma poate da în judecată dacă ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua.. un broker ma poate da în judecată dacă a facut ...

Bună ziua.. un broker ma poate da în judecată dacă afacut un cont în numele meu și nu e activat. Si nu mai doresc colaborare cu el. ? Iar broker-ul ma da în judecata sai plătesc serviciile făcute. Deschizandumi un cont și timpul pierdut cu mine
Depinde dacă exista un contract încheiat depinde ce demersuri a facut.pt dvs,dacă exista o corespondenta prin care dvs solicitați prestarea unor servicii etcetc.
Încercați sa detaliați.
Sa nu fi fost vorba de o țeapă.
In ce tara se desfasuara activitatea brokerului?
Despre ce firma este vorba?

Eu monitorizez de ceva timp astfel de situații și desfășor niște investigații internaționale.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am descarcat o aplicație pe telefon numita Treding 212. La vreo 3 zile am fost sunat de o doamna ce zicea ca e broker și mia făcut o oferta de trening. Era vorba de 250 euro. Urma activarea unui cont în care sa depun acești bani și ca ei sa facă tranzacții în locul meu și din profit ie se cuvenea 10 %. Ciudat faptul ca ma sunat în 3 zile la rand de pe numere diferite. Acestea având prefix din orașe diferite. Bacău, Arges și Iași. Detalii personale nu iam dat. Doar vârstă, orașul și banca la care administrez veniturile. Detalii cont nu iam dat. Urma activarea unui cont și eu mama răzgândit la acest lucru și am blocat nr ca să nu mă mai poată contacta. I schimb am un nr de whastap în care mia spus ca ma sunat și nam răspuns și ca o sa facă plângere la compania la care lucrează k să-mi facă proprie pe cont pentru timpul pierdut și deschiderea contului și neactivarea acestuia. Proprie va fi de 150 euro. Întrebare mea este dacă poate face acest lucru.. ? Numele ei este Luiza Bălan.
Nu ii mai raspundeti, nu se va intampla nimic de gen
Este fals ce zice.
Era vorba de o înșelăciune foarte probabil.
Se aseamănă cu ceea ce zic eu și despre acest lucru este vorba.
În ce tara spune ca activează firma?

Nu va poate face nicio poprire.

Aveti aici detalii despre cum lucrează și este același stil:

[ link extern ]

[ link extern ]

Mai vedeți și alte topicuri ale mele dacă va interesează.

Orice ar fi, ati fi pierdut banii.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Siguranta pe forex AleXxXStar AleXxXStar Buna ziua, un an jumate am jucat la DEMO si mam hotarat sa bag bani. Am jucat pe trading 212, plus500 si xtb si as vrea sa stiu daca acesti broker ii sigur ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cetatenie romana-olandeza !? Sfroxana Sfroxana Buna seara, Sunt intr-un mare impas si la fel ca multi altii spre sa gasesc ajutor aici, pentru ca nu stiu de unde sa incep sa rezolv aceasta problema. - in ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe ... Godgearodica@gmail.com Godgearodica@gmail.com Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe care i-am investi în bitconi țin să menționez că firma este înregistrată pe Anglia. (vezi toată discuția)