avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua.. un broker ma poate da în judecată dacă ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua.. un broker ma poate da în judecată dacă a facut ...

Bună ziua.. un broker ma poate da în judecată dacă afacut un cont în numele meu și nu e activat. Si nu mai doresc colaborare cu el. ? Iar broker-ul ma da în judecata sai plătesc serviciile făcute. Deschizandumi un cont și timpul pierdut cu mine
Răspunsul.este nu ,nu va poate face nimic...
Exact aceeasi problema o am si eu.. Spune ca este dintr-un grup din Serbia si ca ei acum lucreaza la nu stiu ce actiuni Tesla si ca daca depun minim 500$, intr-o saptamana am garantat triplu. :))
Este țeapă.
Nu va băgați aiurea.

Va spun de acțiuni Tesla si apoi o dau în criptomonede.

Lucrez la plângeri penale pentru clienți înșelați asa.

Urmăriți topicurile deschise de mine.

Aveti și aici ceva:
[ link extern ]

[ link extern ]

Scris din București 2022
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Siguranta pe forex AleXxXStar AleXxXStar Buna ziua, un an jumate am jucat la DEMO si mam hotarat sa bag bani. Am jucat pe trading 212, plus500 si xtb si as vrea sa stiu daca acesti broker ii sigur ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cetatenie romana-olandeza !? Sfroxana Sfroxana Buna seara, Sunt intr-un mare impas si la fel ca multi altii spre sa gasesc ajutor aici, pentru ca nu stiu de unde sa incep sa rezolv aceasta problema. - in ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe ... Godgearodica@gmail.com Godgearodica@gmail.com Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe care i-am investi în bitconi țin să menționez că firma este înregistrată pe Anglia. (vezi toată discuția)