avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Există temei legal pentru care un salariat adventist ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Există temei legal pentru care un salariat adventist va refuza ...

Există temei legal pentru care un salariat adventist va refuza să lucreze în zilele de sîmbătă?
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
lizica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 4 Noiembrie 2022
Argumente religioase ar fi.
Sunteți patronul sau adventiștii?
Da, art.3 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat in instanta anularea deciziei de concediere antondavid52@gmail.com antondavid52@gmail.com am fost concediat in mod ilegal . Am deschis actiune in instanta impotriva deciziei de concediere si instanta a pronuntat decizia de reintegrare a mea in locul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . lucrez la spitalul județean de urgenta , programul ... Cintita Cintita Bună ziua . Lucrez la spitalul județean de urgenta , programul fiind de 12 /24 , 12/48. Recent, colectivul nostru s-a mărit cu alte doua colege . ... (vezi toată discuția)
Zile libere alte culte religioase vali121m vali121m Buna ziua, Reiau un subiect pe care in mod sigur s-a mai dezbatut insa am nevoie de un update, mai exact speta ar fi urmatoarea: - un angajat de o alta ... (vezi toată discuția)