avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara am o problema cu o instintare de executare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara am o problema cu o instintare de executare silita ...

Buna seara am o problema cu o instintare de executare silita venita din partea anaf.In urma celor 2 ani de covid si a unor probleme de sanatate am ajuns in imposibilitate de plata suma fiind in jur de 11000 de roni ,eu am o casa de la bunica mea obtinuta prin contract cu uzurfuct viager in care si locuim voiam sa stiu daca imi pot executa silit casa sau doar conturile si bunurile mobile eu le voi trimite o notificare pentru a incerca sa esalonez plata .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:04, 4 Noiembrie 2022
Teoretic, pot dar nu or sa o faca ca e complicat cu uzufructul.
Faceti cerere de esalonare si propuneti in cate rate puteti da.
Doar poprirea ii ajuta in mod efectiv.
Nu au ce sa faca cu casa pentru ca s-ar incurca.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare credit / executare judecatoreasca Mihai322 Mihai322 Salutari, ma lovesc si eu de urmatoarea problema. - in primavara/vara lui 2014 am accesat un credit de nevoi personale, in valoare de 25000 lei+(nu-mi aduc ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara nelustef nelustef Sotia mea are poprire pe salariu 1/3 din venitul net lunar de 800 lei,. pentru o rata neachitata in suma de 6300 lei .Din noiembrie 2012 se plateste lunar in ... (vezi toată discuția)
Info executare silita scarlatvera7 scarlatvera7 Am facut un credit cu garantie ipotecara rang I asupra unui teren. In acest moment executarea silita s-a infiintat; deocamadata cu poprire asupra conturilor ... (vezi toată discuția)