avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in urma decesului bunicii, a ramas un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in urma decesului bunicii, a ramas un testament si ...

Buna ziua, in urma decesului bunicii, a ramas un testament si nu pot intra in posesia lui deoarece fiii acesteia imi ingreuneaza accesul la el. Bunicul a decedat anterior bunicii si s-a facut succesiune pe numele lui. Mentionez ca exista relatie de rudenie intre notarul unde a fost facut testamentul si fiii bunicii. Intrebarea este ce pot face in cazul deschiderii succesiunii cand nu sunt anuntata de prevederile testamentului, trece cumva un an si neexprimandu-mi optiunea succesorala, se considera ca am renuntat la mostenire? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vinzare pamint dragv dragv Am un titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in 1991 - 1,470 ha teren arabil in cimp. Eu am o parte - 0.98 ha restul il detin 2 verisoare (surori), ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme v.korbw v.korbw V-as ramane recunoscatoare daca a-ti putea sa ma consultati in urmatoarea problema:Sotul a decedat in urma cu 2 luni de zile,locuiam impreuna de 10 ani in ... (vezi toată discuția)
Testament gasit la multi ani de la deces danaver danaver Buna ziua, Facand ordine printre actele din casa am gasit un testament al unui prieten al bunicilor mei care ne lasa mie si surorii mele toata masa lui ... (vezi toată discuția)