buna seara ! Intrebare : In urma cu 2 ani de zile am fost implicat intr`un accident care s-a soldat cu decesul unui om . Ultima oara cand am fost la politie ( aprox 1 an si 3-4 luni ) a fost innaintat dosarul la judecatorie . Mentionez ca am fost impreuna cu avocatul meu , procurorul care a anchetat cazul . Acum ... in momentul in care s-a produs accidentul nu am dat permisul politie pentru ca dansii mi-au spus ca nu au de ce sa-mi ia permisul ca nu am incalcat nici o regula de circulatie ( am iesit de pe carosabil si accidentul nu parea atat de grav persoana decedand dupa 2 luni ) . Atunci am trimis permisul la politia din judetul respectiv . Acum dupa 2 ani de la accident eu nu am primit nici o citatie ... nimic . Vreau sa stiu cum pot sa-mi recuperez permisul sau macar o dovada cel putin pana la finalizarea procesului . Mentionez ca accidentul s-a produs in timpul serviciului eu fiind angajat in functia de Ag de Vanzari lucru care am inteles ca e posibil sa conteze . Eu am nevoie de acest permis la serviciu pentru ca fara el salariul meu este redus aproape la jumatate si 2 ani de zile fara nici o ... mi se pare foarte mult timp .
Se pare ca permisul dvs.a fost retinut pana la terminarea cercetarilor-cel putin asa rezulta din relatarile dvs.
Pana la terminarea cercetarilor cu o solutie favorabila de NUP ,permisul nu va poate fi restituit.
Puteti insa sa solicitati prin cerere scrisa magistratului care instrumenteaza cauza sa admita sa va fie eliberata o dovada de circulatie pana la solutionarea cuzei.
Acesta se va pronunta asupra cererii formulate de dvs,dar acest lucru trebuia sa il cunoasca avocatul dvs.si sa intreprinda demersuri in acest sens,daca i-ati solicitat aceasta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Permis de conducere
Iasmin
Buna ziua..Acum 5 luni am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea coprporala a unei persoane..Mi-a fost testata alcoolemia care fiind ... (vezi toată discuția)