avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident deces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident deces

buna seara ! Intrebare : In urma cu 2 ani de zile am fost implicat intr`un accident care s-a soldat cu decesul unui om . Ultima oara cand am fost la politie ( aprox 1 an si 3-4 luni ) a fost innaintat dosarul la judecatorie . Mentionez ca am fost impreuna cu avocatul meu , procurorul care a anchetat cazul . Acum ... in momentul in care s-a produs accidentul nu am dat permisul politie pentru ca dansii mi-au spus ca nu au de ce sa-mi ia permisul ca nu am incalcat nici o regula de circulatie ( am iesit de pe carosabil si accidentul nu parea atat de grav persoana decedand dupa 2 luni ) . Atunci am trimis permisul la politia din judetul respectiv . Acum dupa 2 ani de la accident eu nu am primit nici o citatie ... nimic . Vreau sa stiu cum pot sa-mi recuperez permisul sau macar o dovada cel putin pana la finalizarea procesului . Mentionez ca accidentul s-a produs in timpul serviciului eu fiind angajat in functia de Ag de Vanzari lucru care am inteles ca e posibil sa conteze . Eu am nevoie de acest permis la serviciu pentru ca fara el salariul meu este redus aproape la jumatate si 2 ani de zile fara nici o ... mi se pare foarte mult timp .
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:33, 20 Ianuarie 2010
Se pare ca permisul dvs.a fost retinut pana la terminarea cercetarilor-cel putin asa rezulta din relatarile dvs.
Pana la terminarea cercetarilor cu o solutie favorabila de NUP ,permisul nu va poate fi restituit.
Puteti insa sa solicitati prin cerere scrisa magistratului care instrumenteaza cauza sa admita sa va fie eliberata o dovada de circulatie pana la solutionarea cuzei.
Acesta se va pronunta asupra cererii formulate de dvs,dar acest lucru trebuia sa il cunoasca avocatul dvs.si sa intreprinda demersuri in acest sens,daca i-ati solicitat aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Iasmin Iasmin Buna ziua..Acum 5 luni am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea coprporala a unei persoane..Mi-a fost testata alcoolemia care fiind ... (vezi toată discuția)
Dovada sau recuperare permis? lorenzo29 lorenzo29 in 2009 aprilie am avut un accident de masina,am lovit o persoana care circula pe marginea drumului,in urma accidentului mi s-a deschis dosar penal pt vatamare ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto RaluAlexCip RaluAlexCip Pe 04 noiembrie am intrat cu masina intrun taxi care a franat brusc la trecere. In taxi o doamna a acuzat dureri cervicale, a venit salvarea, la spital nu a ... (vezi toată discuția)