avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fiscalizare bilete workshop cu 15 participanti ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fiscalizare bilete workshop cu 15 participanti platitori

Organizez un workshop cu 15 participanti platitori si colaborez cu un trainer ca il va sustine. Care este forma legala prin care justific ca mi-au achitat taxa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 4 Noiembrie 2022
Regulamentul de organizare a workshop- ului si chitanțele de încasare a taxei.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport Adrianerosca Adrianerosca Bună ziua, Sunt vicepreședintele unui asociație - ong, iar în luna august am desfășurat un proiect prin care am invitat mai multe persoane pentru a ... (vezi toată discuția)
Ong - organizare eveniment cu taxa de participare radudan radudan Suntem un ONG de mediu care doreste organizarea unui eveniment al carui principal scop este strangerea de fonduri pentru un alt proiect, mult mai amplu, de ... (vezi toată discuția)
Ce contract pot incheia cu un trainer colaborator? andreeanicolescu andreeanicolescu Sunt directorul unei companii de training care doreste sa colaboreze cu persoane fizice pentru activitatea de predare sau creare continut cursuri. Unele din ... (vezi toată discuția)