avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Decontare transport
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Decontare transport

Bună ziua,
Sunt vicepreședintele unui asociație - ong, iar în luna august am desfășurat un proiect prin care am invitat mai multe persoane pentru a susține diferite workshop-uri. Aceștia au prestat activitatea în baza unui contract de voluntariat, contract prin care am specificat faptul că vom deconta cheltuielile efectuate de aceștia pentru mâncare, cazare și transport. Asociația a achitat direct cazare și masa trainerilor, emițându-se factură și chitanță de la pensiune.
Cum se procedează cu bonurile fiscale pentru combustibil? Contravaloare transportului a fost achitată către traineri, dar nu am încheiat nici un alt înscris.
O altă problemă care mă macină este că unele bonuri au CIF-ul, altele nu.
Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat!
Cel mai recent răspuns: Adrianerosca , utilizator 17:42, 13 Ianuarie 2017
Si bonurile de carburant trebuie sa aiba CIF-ul asociatiei si ordin de deplasare la fiecare persoana.
În situația în care nu le am nu se poate face decontul acestora?
Nu puteti.
Mulțumesc pentru răspuns.
O seară frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare persoane fizice flemil flemil am o intrebare. Un ONG doreste organizarea unui concert caritabil in capitala, la care vor participa instrumentisti din toata tara, carora le va trebui ... (vezi toată discuția)
Diurna, cheltuieli transport, cazare DanielBa DanielBa La multi ani, tuturor! As vrea sa stiu daca, in cadrul unui ONG fara salariati, in situatia unor deplasari, se poate deconta diurna, cazarea si ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare in strainatate ionela11 ionela11 Buna ziua! Administratorul societatii care este si angajatul firmei fost plecat in strainatate 4 zile in interesul firmei, a adus un transport de marfa. A ... (vezi toată discuția)