avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executori multipli pentru acelasi dosar?!Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executori multipli pentru acelasi dosar?!Buna ziua, Din 2013 am poprire pe salarru un credit in ...

Buna ziua,
Din 2013 am poprire pe salariu pentru un credit in franci elvetieni.
De curand am primit o adresa de la Kruk prin care ma informau ca au gasit un bun mobil pe numele meu si ca il vor valorifica daca nu le platesc datoria de 16500 de franci (creditul contractat a fost de 8800) + cheltuieli executare, din dosarul pentru care am poprire salariala dar cu numele altui executor.
La momentul cand mi s-a infiintat poprirea executorul era altul la fel si creditorul. In urma cu ceva timp am primit notificare ca datoria mea a fost preluata de Kruk dar executorul era acelasi.
Este normal sa se schimbe executorul fara instiintare?Mentionez ca angajatorul face in continuare platile in contul primului executor.
Desi am poprire de mai multi ani, am obesrvat ca suma datorata nu s-a micsorat deloc, ba chiar a crescut. Exista vreo cale de atac in privinta asta? Fiind vorba de un credit in franci, contractat cand acesta era 1.9 ron,se poate contesta in instanta cursul la care se face executarea? Se mai poate deschide vreun proces astfel incat sa pot scapa in viata asta de datoria asta?
Apropo de viata asta, copiii vor plati si ei pentru aceasta datorie?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
210, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire valentin_cl valentin_cl Buna ziua.am primit instiintare de poprire la un credit luat de la Piraeus in 2008 de aprox 17.400 de franci si pe care din 2010 nu am mai putut sa-l platesc ... (vezi toată discuția)
Am luat un credit in franci elvetieni in 2008 ,,pana in 2010 ... ghita1958 ghita1958 am luat un credit in franci elvetieni in 2008 ,,pana in 2010 am platit dar dupa aia francul a crescut foarte mult si rata a depasit pensia si nu am mai avut de ... (vezi toată discuția)
Plata la recuperatori Ranette Ranette In anul 2007, eu si fostul sot am luat un credit. Am divortat intre timp si am decis noi doi, fara vreun act, ca el sa ramana cu bunurile si cu ratele. Am ... (vezi toată discuția)