In anul 2007, eu si fostul sot am luat un credit. Am divortat intre timp si am decis noi doi, fara vreun act, ca el sa ramana cu bunurile si cu ratele.
Am aflat ca dosarul a fost dat la executor, pentru ca fostul n a mai platit ratele. Am luat legatura cu el si mi-a zis ca va rezolva. N a rezolvat nimic, ba mai mult, executorul a vandut dosarul la Kruk. Cu fostul nu mai pot lua legatura, nu vrea sa cooperam ca sa platim , ba mai mult a plecat din tara.
Eu vreau sa vad cum pot face sa platesc, insa m-ar interesa sa stiu cum fac sa fie totul in ordine. Nu vreau sa ma trezesc ca le dau banii si ei imi dau la mana o chitanta nula.
Dosarul a fost dat spre executare cu hotarare judecatoreasca. Ma gandesc ca si la stingerea datoriei trebuie sa fie o hotarare judecatoreasca..
Va multumesc anticipat!
Doamna, ati ajuns la executare silita, v-a somat executorul ?
De cand nu ati mai platit creditul, pe ce perioada era, cand a fost preluat de firma de recuperari ?
Da, s-a ajuns la executare. Dupa divort, am parasit domiciliul si nu am mai primit nici corespondenta de pe acea adresa. Cu fostul e imposibil sa iau legatura. Refuza orice comunicare. Nu stiu cat, cum daca a mai platit. Am vazut pe just ca executarea a fost incuviintata din 2011. Eu am aflat abia cand am fost la o banca sa-mi inchid un cont si mi-au zis ca am poprire. Am inteles ca dosarul a fost la un executor, apoi acesta l-a vandut la Kruk.