avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am un dosar cu o executare sita pt un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am un dosar cu o executare sita pt un credit neachitat. ...

Buna ziua. Am un dosar cu o executare sita pt un credit neachitat. La momentul in care am primit poprirea si toate celelalte,am contactat un avocat si mi-a facut contestatie in 3 zile de la primirea documentelor cu poprirea. Au trecut 5 luni de atunci,intre timp eu am achitat toata datoria catre executor. Acum intrebarea mea este. Contestatia in cat timp primeste un verdict,cat dureaza? Eu urmaresc dosarul online si scrie la stare dosar “dosar inchis” asta ce inseamna? Eu nu mai am nici o informatie cu starea lui…ma pot duce sa ma interesez personal pentru ca nici nu mi se mai raspunde la telefon …
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:38, 14 Noiembrie 2022
Bună ziua,

În mod normal, avocatul dvs. ar trebui să vă țină la curent cu starea contestației la executare. Teoretic, 5 luni este o durată de timp în care se poate și soluționa cauza, dar și încă să se desfășoare.

Nu-mi dau seama unde vă uitați și scrie ”dosar închis”, pentru că de obicei la dosarele online scrie soluția dată (admitere, respinge, constată tardivitatea, perimarea șamd), deci trebuie să existe o finalitate.

Uitați-vă pe portal.just.ro, scrieți numărul de dosar și acolo ar trebui să apară stadiul acestuia.
Multumesc,da….Doamna avocat nu mi-a mai
Raspuns dupa ce i-am zis ca am achitat totul catre executor si am ramas asa cumva in pom pentru ca nu stiu ce se intampla…si as fii vrut sa stiu daca exista posibilitatea sa am acces si eu la dosarul meu si sa vad daca am si contestatia acolo…iar in cazul in care am imi doresc sa am castig de cauza pentru ca mi-au pus mai mult decat dublu dobanzi…

Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator
Bună ziua,

Dacă aveți nevoie de mai multe lămuriri eventual mă puteți contacta în privat și poate reușim să clarificăm câte ceva, dacă sunteți de acord să îmi oferiți datele necesare. Aici nu vă solicit și nici nu vă recomand divulgarea datelor.
Trebuie știut dacă s-a judecat procesul.
Mergeti la arhiva dacă avocatul nu mai are timp de caz și alt avocat nu mai vreți sa angajati special pentru verificări.

Daca ati câștigat procesul veți obține toți banii înapoi chiar dacă v-au executat silit în acest dosar.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare poprire salariu gigi05 gigi05 sunt executat silit in calitate de fidesjusor pt un credit neachitat din 03.2009.,incuviintarea executarii silite s-a facut la judecatorie in noiembrie 2011 ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de continuare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Bună ziua, Am luat un credit nevoi personale în iunie 2008 și nu am mai achitat ratele. În 2009 banca a cesionat creanță la o firma de recuperatori. În ... (vezi toată discuția)
Opozitie la executare respinsa ca tardiv introdusa Anais84 Anais84 Desi doresc sa fac apel la hotarare inca nu am primit motivarea instantei. Pot face contestatie la executare daca sau o sa o considere tardiva si pe aceasta ... (vezi toată discuția)