avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie in posesie Buna ziua, incercam cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie in posesie Buna ziua, incercam cu disperare sa construim ...

Constructie in posesie
Buna ziua, incercam cu disperare sa construim o casa pe un teren care ne apartine in proportie de 2/3 si pe 1/3 avem notata posesia de anul acesta … problema e ca primaria nu vrea sa elibereze autorizatia de constructie pe motiv ca nu putem dispune de partea cu posesie doar dupa 3 ani . Desigur NU avem acel timp la dispozitie,inseamna multe sacrificii dar asta nu e luat in considerare de catre primaria din Sanandrei pentru ca il citez pe Dom’ primar : nu suntem neamuri !
Mentionez ca pe cele 2/3 am trecut deja prin cei 3 ani de asteptare ( ni s-au atribuit in timpul cadastrului national din 2017) din pricina neglijentei in acte restul a fost dat in uzufruct unei persoane decedate din 1945…
Acum am angajat un avocat care ne-a sfatuit sa ii dam in judecata cu argumentul ca ne priveaza de dreptul de folosinta a terenului ca si un adevarat proprietar,care sta chiar la baza notiunii de posesie.
Va rugam daca aveti vreo informatie asupra acestei situatii sa ne spuneti .

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pe un teren aflat in posesie se poate construi in ... Ilie29 Ilie29 Buna ziua, pe un teren aflat in posesie se poate construi in perioada de 3 ani pana devin proprietar? Terenul il folosim de 30-40 de ani si abia acum am ... (vezi toată discuția)
Cine plateste impozit pentru terenul atribuit pe lg.nr.15/2003? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu cine este obligat sa plateasca impozit pe terenul atribuit cf.Legii nr.15/2003,privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)