am depus la judecatorie o solicitare de modificare a actului constitutiv al unei asociatii de locatari.
Am platit si taxa de timbru de 100 RON dar, nestiind procedura, nu am depus-o la dosar si acum cererea de modificare a fost anulata, cu drept de apel in 5 zile lucratoare. Am fost si am depus un "apel" si doamnele de la registratura au spus ca nu e bine ce fac dar au zis ca nu au voie sa ofere informatii si sa vorbesc cu un avocat. Am fost tot pe fuga intre diverse institutii si acum sa contactez un avocat pentru o modificare de consiliu director al unei asociatii, in care m-am implicat pt ca nimeni altcineva nu voia, mi se pare cam mult. De aceea, daca ma puteti ajuta cu un sfat, va multumesc mult.
Apel degeaba depuneti la acest moment,va trebui sa reluați.procedura de la început.Apel depuneati dacă soluția instantei era nelegala dar în cazul dvs înstanta a procedat corect..
Conform dispozitii in vigoare asociatiile de locatari au avut termen concret pentru modificare si actualizare documentatie pentru transformare in asociatie de proprietari
Asociatiile de proprietari nu detin "consiliu director" ci comitet executiv
Initial studiati temeinic disp L nr 196/2018 care prevede concret documentele care trebuiesc actualizate si depuse la judecatorie
Daca nu va descurcati,contactati persoana specializata